Hoe kun je het jubileum van je bedrijf in stijl vieren?

De opstart van een bedrijf is een hele stap voor iedere ondernemer. Het is het omzetten van een lang gekoesterde droom in de realiteit en natuurlijk wil je dan ook dat je bedrijf groeit en dat het de vele uitdagingen die in het zakenleven bestaan het hoofd kan bieden. Telkens je met je onderneming een verjaardag kunt vieren, is dit al een overwinning op zich en vast en zeker een datum om even bij stil te staan. Een 5-jarig, 10-jarig, 25-jarig jubileum en dergelijke meer mogen dan ook niet onopgemerkt voorbijgaan en verdienen het gepaste aandenken.

Een origineel aandenken aan een belangrijke mijlpaal

Als je bedrijf x aantal jaar bestaat, wil je daar de nodige aandacht aan besteden. Het is het moment bij uitstek om niet alleen die speciale verjaardag te vieren, het is ook het moment om je dank te uiten aan iedereen die, op eender welke manier, nauw bij je bedrijf betrokken is. Het schenken van een aandenken aan belangrijke klanten, leveranciers en zeker ook je team is een mooie blijk van dank en waardering. En hoe kun je dat dan beter doen dan in de vorm van een origineel jubileum cadeau zoals een gepersonaliseerde wijnfles? Je zoekt een lekkere fles wijn uit, laat die voorzien van een etiket met het logo en de naam van je bedrijf en natuurlijk ook van het jubileum dat gevierd wordt.

Waarom is dit zo belangrijk?

Niet alleen is het belangrijk om een aandenken aan een belangrijke mijlpaal te voorzien als blijk van waardering, het is ook een prima manier om je bedrijf nog eens in de kijker te zetten. Voor zakenrelaties, leveranciers en klanten is het een goede manier om samenwerkingen opnieuw of nauwer aan te halen en om nog eens van je te laten horen. Door een tastbaar cadeau te schenken, zien ze telkens opnieuw de naam van je bedrijf verschijnen en je kunt nooit weten tot wat dat kan leiden. Een gepersonaliseerd cadeau is dus ook een mooie vorm van reclame en marketing.

Vergeet je trouwe werknemers niet

Niet alleen het jubileum van je bedrijf verdient je aandacht, ook werknemers die 5, 10 of 25 jaar in dienst zijn, verdienen een extra beloning. Ook voor hen kun je een gepersonaliseerd aandenken in de vorm van een goede fles wijn voorzien. Wees er maar zeker van dat ze dit zullen waarderen en dat ze je geschenk in alle dankbaarheid zullen aanvaarden. Voor hen is het een erkenning van de jarenlange trouwe dienst en daar zegt niemand nee tegen.